Blast! Big Band Festival 2019

Kaart wordt geladen...
Datum zaterdag 05 oktober 2019
Tijd 15:00 tot 20:00
Toegang Gratis!
Website

Locatie
Wilhelmus' Muziekkorpsen
P.A. de Genestetstraat 31
3362 TE Sliedrecht

Voeg toe aan jouw digitale agenda!

iCalendar

Google Calendar

Stichting Sliedrecht Bruist en Werkgroep Sunday Jazz slaan dit jaar de handen wederom ineen om een geweldige muzikale happening te organiseren voor de inwoners van Sliedrecht en verre omstreken: het Blast! Bigband Festival 2019. Dit jazzfestival wordt georganiseerd op zaterdag 5 oktober in Muziekcentrum Wilhelmus; aanvang is om 15.00u.

Dit keer zullen maar liefst vijf bigbands optreden: Swing Express uit Dordrecht, het Utrechts Jazz Orkest, de Big Fun Band uit Vlaardingen, Big Band Gorcum uit Gorinchem en natuurlijk Sliedrechts eigen Big Band Blast! Om 15.00u begint de eerste band te spelen en vervolgens start op elk heel uur de volgende band.

Er zijn zitplaatsen en staanplaatsen waar ook een drankje genuttigd kan worden. Buiten staan kraampjes waar lekkere hapjes te koop zijn. ,,Elke band heeft zijn eigen sound, stijl en repertoire. Dus dat belooft wederom een middag vol muzikaliteit en gezelligheid”, voorspelt Arie van Es van Bigband Blast!, die als medeorganisator de muzikale kant van het festival voor zijn rekening neemt.

De Werkgroep Sunday Jazz en Sliedrecht Bruist werken goed samen. Sliedrecht Bruist zet zich in om, zoals de naam al doet vermoeden, Sliedrecht meer te laten bruisen. Dit keer dus muzikaal. Nicole Boer: “Wegens de succesvol gebleken formule die we ook de vorige twee keer hebben gebruikt en de prettige samenwerking met de Werkgroep Sunday Jazz hebben we gekozen voor dezelfde opzet: een bruisende middag vol muziek, hapjes, drankjes en sfeer. En omdat we het laagdrempelig willen houden en voor iedereen toegankelijk, is ook dit keer de toegang gratis!”

Programma:

15.00u – Swing Expres
16.00u – Utrechts Jazz Orkest
17.00u – Big Fun Band
18.00u – Big Band Gorcum
19.00u – De enige echte Bigband Blast!