Blast! featuring David Rockenfeller and Shirma Rouse – afgelast!

Kaart wordt geladen...
Datum woensdag 30 september 2020
Tijd 20:00 tot 22:00
Toegang Gratis
Website

Locatie
Wilhelmus' Muziekkorpsen
P.A. de Genestetstraat 31
3362 TE Sliedrecht

Voeg toe aan jouw digitale agenda!

iCalendar

Google Calendar

Update: Afgelast!

Helaas is er zojuist, door aangescherpte regels, door de gemeente een verbod op ons evenement afgekondigd. De formele reactie luidt als volgt:

“De bezoekers mogen geen onderlinge relatie met elkaar hebben. Een relatie ontstaat als het familieleden, vrienden of bijvoorbeeld leden van een vereniging of sportclub betreft. De achterliggende gedachte hierachter is dat mensen die elkaar kennen al snel de regels niet in acht nemen, dicht bij elkaar gaan staan en wellicht ook gezamenlijk in 1 auto naar het evenement komen. Dit willen we vanuit de overheid niet stimuleren en daarom is het verbod ingesteld.”Wij vinden dit uiteraard erg jammer, (zelfs de NPO zou langskomen) maar we moeten ons als organisatie aan de richtlijnen houden met betrekking tot Covid-19.

Klein lichtpuntje:
Het initiatief blijft overeind en wordt doorgeschoven naar het voorjaar. We houden jullie op de hoogte en we hopen jullie dan vooralsnog allemaal te zien! Houd hiervoor onze Facebook en website in de gaten.

Speciaal voor de jazz liefhebbers die een corona-proof buitenconcert live willen bijwonen. Het concert gaat door bij goed weer. Er is bier van de tap, wat fris voor de bob, en voor de hongerige man is er een bitterbal.

Speciaal voor dit concert hebben we voor jullie uitgenodigd: Shirma Rouse en David Rockenfeller. Met Shirma hebben we eerder een tweetal spetterende optredens gegeven. Trompettist David wordt onze nieuwe “aanwinst” in het rijtje met bekende jazzmuzikanten.

Jullie zouden David Rockenfeller moeten kennen van de New Cool Collective. Rockenfeller met “N”, niet te verwarren met de inmiddels overleden Amerikaanse bankier. Al jaren staat deze trompettist naast Benjamin Herman. In new collective combo verband wil hij ook wel eens de schuif pakken en een leuk deuntje wegblazen op de trombone. Dus ik ben benieuwd wat hij voor ons deze avond in petto heeft! Als zijn kunstjes je bevalt; je kunt trompetles van hem krijgen op de muziekschool in Den Haag.

We hebben met Shirma Rouse in 2016 een spetterende Sunday Jazz kersteditie uitgevoerd. In 2018 stond ze met Big Band Blast! op het podium tijdens Sfeerhaven in Rotterdam. Nu speciaal voor jullie, in coronatijd, in Sliedrecht!

Wij zijn door de Corona verplicht om ons publiek vast te leggen. Daarom verzoeken wij je om alvast onderstaand formulier in te vullen:

>> Reserveren kan hier <<