Sunday Jazz ft. Nadia Basurto

Sunday Jazz ft. Nadia Basurto

Wanneer

zondag 02 oktober 2022    
15:00 tot 17:00

Waar

Grand café Bankie
Benedenveer 5, Sliedrecht, Zuid-Holland, 3363 AW

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Sunday Jazz is terug: Bigband Blast & zangeres Nadia Basurto

Bigband Blast! kan eindelijk de fantastische Sunday Jazz concertreeks voortzetten! Op 2 oktober, op een andere locatie dan u gewend bent.

We mógen alweer een poosje en daar zijn we maar wát blij mee. Net voor de zomervakantie had Bigband Blast! alleen besloten concerten, maar op zondag 2 oktober is het tijd voor een Sunday Jazz concert waar iedereen van harte welkom is.

Het laatste concert in deze reeks was in december 2019; daarna gooide corona helaas roet in het eten. We hadden destijds twee vocalisten en we vonden het een leuk idee om de Spaanse zangeres Nadia Basurto die toen optrad ook nu te vragen. Zij zal een aantal heerlijke nummers met de band meezingen. Nadia:

‘Ik ben in Barcelona geboren en in 2012 ben ik als jazz- en wereldmuziekzangeres cum laude afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Omdat muziek altijd mijn kompas bij beslissingen is, heb ik veel ervaring opgedaan met optredens in diverse landen. Ook heb ik veel lesgegeven. Begeleiden, inspireren en geïnspireerd raken door anderen in wat mijn passie is, is een geweldige beloning. Ik heb een solocarrière als jazzzangeres waarmee ik in verschillende samenstellingen optreed. Ik neem deel aan allerlei projecten die variëren van klassiek tot Naftule, een originele muziekreis die jazz, flamenco en klezmer vermengt met poëtische en surrealistische teksten in verschillende talen. Maar zondag 2 oktober ga ik optreden met Bigband Blast!, onvervalste bigband-jazz en daar heb ik enorm veel zin in.’

Zoals gebruikelijk begint het concert op zondag 2 oktober om 15.00u, kaarten zijn nog steeds € 7,50 en verkrijgbaar bij de ingang van onze nieuwe locatie: Grand Café Bankie gevestigd in Sporthal ‘De Basis’, Benedenveer 5, 3363 AW, Sliedrecht. Dit is vlak naast station “Sliedrecht Baanhoek.’

Tot zondag 2 oktober!

Enrico Vastenhout
namens de werkgroep Sunday Jazz en Bigband Blast!
enricovastenhout@gmail.com